Te Koop:

 

 

SSF Chevys Here Comes Trouble (Sito), 4 maart 2020

AMHA, AMHR, DNA, Parentage Qualified, NMPRS Paspoort, Microchip

Silver Plates Baccarra Songbird x Oak Bay Salsas Silverado

Prachtig Silver Bay hengstje met 1 deels blauw oog. Blijft klein, 80 / 82 cm, kan erg mooi bewegen. Heeft de houding van zijn vader!

Sito 5

Sito for sale

Sito 4

Sito right for website

Sito 2

 

Verkoopvoorwaarden:

Silver Spring Farm houdt zich het recht voor op elke moment een prijs te wijzigen of een paard terug te trekken uit de verkoop.

Een paard is pas VERKOCHT als er binnen 5 dagen nadat de verkoop tot stand is gekomen door koper een aanbetaling van ten minste Euro 500 is gedaan. Gebeurt dit niet dan komt de koop automatisch en zonder berichtgeving te vervallen!

Een gedane aanbetaling wordt niet terugbetaald, hij kan wel gebruikt worden voor de aanschaf van een vervangend paard als koper om wat voor reden ook wil afzien van de aanschaf van een gekocht paard.

Alle paarden worden verkocht "zoals ze zijn" tenzij anders is overeengekomen aan de hand van  een contract.

Alle keuringen zijn toegestaan op kosten van koper, alle benodigde gezondheidscertificaten, coggins testen etc benodigd voor transport zijn voor volledige verantwoording van koper.

Vervoer en kosten van vervoer zijn voor kosten van koper, natuurlijk zal Silver Spring Farm er alles aan doen koper hierbij te ondersteunen.

Silver Spring Farm houdt zich het recht voor om een verkoop te weigeren.